Foto: LaLuuz

Wethouder houdt wijkenloting voor cultureel festival MOVE THE CITY

23 aug 2023

In het festival MOVE THE CITY bundelen de culturele instellingen uit de binnenstad hun krachten en trekken ze samen de wijk in voor een weekend vol theater, workshops, kunst, muziek en ontmoetingen. MOVE THE CITY is een cultureel festival dat elk jaar in een ander deel van Alkmaar neerstrijkt. Welke wijken de komende jaren op de agenda staan wordt door wethouder Anjo van de Ven op 6 september besloten middels een ludieke loting in het AZ-stadion.

 

Met een knipoog naar de voetballotingen, legt de wethouder samen met Stichting Uit in Alkmaar de locatie van MOVE THE CITY voor de komende vijf jaar vast door het trekken van de – in de voetbalwereld bekende – balletjes. Wordt het Alkmaar Zuid, Overdie, Huiswaard, Vroonermeer, Alkmaar West, Daalmeer / Koedijk, Schermer, Graft / de Rijp, Oudorp of Alkmaar Centrum? De Mare loot niet mee, deze wijk is al uitgekozen om aankomende editie van 15 t/m 17 september het stralende middelpunt van het festival te zijn.

 

De wijkenloting vindt plaats op woensdag 6 september om 10:00 uur in het voetbalstadion van AZ.

Laatste nieuws

Festival Move the City in Overdie mondt uit in een groot feest
11 jul 2024
Move the City landde 5 t/m 7 juli middenin de wijk Nieuw Overdie in Alkmaar. Het festival maakte er..
Alkmaars zomerfestival MOVE THE CITY komt eraan
24 jun 2024
Het gratis zomerfestival MOVE THE CITY komt eraan. In dit jaarlijks terugkerende festival geven de culturele instellingen uit de..
Alkmaars festival MOVE THE CITY in aantocht
13 mei 2024
Het gratis zomerfestival MOVE THE CITY is weer in aantocht. In dit jaarlijks terugkerende festival geven de culturele instellingen..

Move the city is een project van:

Mogelijk gemaakt door:

Links
Contact

Stichting Uit in Alkmaar
Gasthuisstraat 2
1811 KC Alkmaar

Nieuwsbrief

Wil je weten wanneer en waar de volgende editie van MOVE THE CITY is? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

© 2024 MOVE THE CITY