Concert

Edwin van Berkel

17 sept
“Op zondagmiddag wegdromen in het park met de livemuziek van singer songwriter Edwin van Berkel. Klinkt als een heerlijk plan toch?”

gratis

Rolstoeltoegankelijk

Language friendly

Informatie

Op zondagmiddag wegdromen in het park met de livemuziek van singer songwriter Edwin van Berkel. Klinkt als een heerlijk plan toch?

Edwin is een enthousiaste en getalenteerde singer-songwriter die van jongs af aan al bezig is met muziek. Dit heeft o.a. geleid tot een deelname aan ‘De Beste Singer-Songwriter Van Nederland’ en radio optredens voor onder andere 3FM en Q-Music. Inmiddels staat hij wekelijks op het podium in verschillende formaties en vindt hij niets leuker dan muziek maken met en voor anderen. Edwin speelt een mix van verschillende covers en eigen werk, welke geïnspireerd zijn door artiesten als James Bay, Ed Sheeran en Ben Howard.

Een programma van:

Podium Victorie

Datum & Tijden

17 SEPT 2023 | 13.30 en 15:10
DUUR: 30 minuten
LOCATIE:
In het park Rekerhout (winkelcentrum-kant, Thijssepad)

Ook op move the city

Voorstelling

De Gillende Keukenprins

16 sept
“De Gillende Keukenprins is als enige op deze wereld in het bezit van het Keukenorgeldrumgestel: koken, orgel spelen en drummen tegelijk…een eitje! In deze..

Door:

Karavaan

Concert

Alfon Oekie

16 sept
“Alfon Oekie brengt een bijzondere sound door een creatieve hutspot van wereldmuziek, kleinkunst en alternatieve pop.”..

Door:

Podium Victorie

Film

Openluchtbioscoop

15 sept
“We toveren een plein voor een avondje om tot een heuse popup buitenbioscoop! Met als decor de kerk De Blije Mare kijk je op..

Door:

Filmhuis Alkmaar

Move the city is een project van:

Mogelijk gemaakt door:

Links
Contact

Stichting Uit in Alkmaar
Gasthuisstraat 2
1811 KC Alkmaar

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over MOVE THE CITY? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

© 2022 MOVE THE CITY