Film

Openluchtbioscoop

15 sept
“We toveren een plein voor een avondje om tot een heuse popup buitenbioscoop! Met als decor de kerk De Blije Mare kijk je op deze heerlijke nazomeravond naar de aangrijpende (en Oscar-genomineerde) film Corpus Christi.”

gratis

Informatie

We toveren een plein voor een avondje om tot een heuse popup buitenbioscoop! Met als decor de kerk De Blije Mare kijk je op deze heerlijke nazomeravond naar de aangrijpende (en Oscar-genomineerde) film Corpus Christi.

 

Over de film
Aangrijpend drama over jonge delinquent Daniel, die de jeugdinrichting ontvlucht en zich in een plattelandsdorpje voordoet als priester. Waar hij met zijn eigenzinnige aanpak en dwarse morele opvattingen voor veel opschudding zorgt. Maar ook trauma’s aanpakt waar de vorige priester niet aan durfde te beginnen. Acteur Bielenia is – met zijn grote, wijd opengesperde ogen en nerveuze lichaam – perfect gecast als Daniel, en regisseur Komasa wisselt het drama (hard in de jeugdinrichting, hoopvol in het dorpje) vakkundig af. Het fraaie, strakke camerawerk is van Piotr Sobocinski jr. Genomineerd voor Oscar voor beste niet-Engelstalige film in 2020.

Een programma van:

Filmhuis Alkmaar

Datum & Tijden

15 SEPT 2023 | 20:30
DUUR: 115 minuten
LOCATIE: voor de Blije Mare
Kajakstraat 60, 1826 DN Alkmaar

Ook op move the city

Voorstelling

De Gillende Keukenprins

16 sept
“De Gillende Keukenprins is als enige op deze wereld in het bezit van het Keukenorgeldrumgestel: koken, orgel spelen en drummen tegelijk…een eitje! In deze..

Door:

Karavaan

Concert

Edwin van Berkel

17 sept
“Op zondagmiddag wegdromen in het park met de livemuziek van singer songwriter Edwin van Berkel. Klinkt als een heerlijk plan toch?”..

Door:

Podium Victorie

Concert

Alfon Oekie

16 sept
“Alfon Oekie brengt een bijzondere sound door een creatieve hutspot van wereldmuziek, kleinkunst en alternatieve pop.”..

Door:

Podium Victorie

Move the city is een project van:

Mogelijk gemaakt door:

Links
Contact

Stichting Uit in Alkmaar
Gasthuisstraat 2
1811 KC Alkmaar

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over MOVE THE CITY? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

© 2022 MOVE THE CITY