Foto: Artiance

Voorstelling

Icarus

10 Juli 2022
“Icarus, de jongen die samen met zijn vader Daedalus opgesloten zit in het doolhof, doet er alles aan om een uitgang te vinden. Dit lijkt moeilijker dan gedacht. Ze lopen en lopen, maar vinden het maar niet. Door persoonlijke verhalen die naar boven komen en waanbeelden die de realiteit overmeesteren leren de twee elkaar nu écht kennen. Een korte voorstelling over het verlangen naar vrijheid en de warmte van de zon.”

2,00

Informatie

Icarus, de jongen die samen met zijn vader Daedalus opgesloten zit in het doolhof, doet er alles aan om een uitgang te vinden. Dit lijkt moeilijker dan gedacht. Ze lopen en lopen, maar vinden het maar niet. Door persoonlijke verhalen die naar boven komen en waanbeelden die de realiteit overmeesteren leren de twee elkaar nu écht kennen. Een voorstelling over het verlangen naar vrijheid en de warmte van de zon.

 

Over de maker:
Tweedejaars student ‘docerend theatermaker’ van de HKU Beaudé Hendriks, maakt deze korte familievoorstelling over doorzettingsvermogen en zoeken naar… Ja, naar wat eigenlijk?

Een programma van:

Artiance

Datum & Tijden

10 JULI 2022 | 12.30
LEEFTIJD: alle
DUUR: 30 minuten
(incl. wandeling naar locatie)
LOCATIE:
startpunt / meetingpoint >
voor brasserie De Mare, Europaboulevard 421a, Alkmaar

Ook op move the city

Concert

Pleinconcerten

8, 9 & 10 Juli 2022
“Middenin in winkelcentrum De Mare strijken tijdens MOVE THE CITY steengoede singer songwriters neer die jou verrassen met de meest heerlijke muziek.”..

Door:

Podium Victorie

, TAQA Theater de Vest

Cinema Caravan

9 Juli 2022
“Stap in onze caravan en waan je in een heuse mini-bioscoop!”..

Door:

Filmhuis Alkmaar

Voorstelling

Wat nou oud

10 Juli 2022
“In Wat nou oud? Worden twee gepensioneerde acteurs nog één keer gevraagd een optreden te verzorgen in een succesvolle, snelle talkshow die dagelijks op..

Door:

Karavaan

Move the city is een project van:

Mogelijk gemaakt door:

Links
Contact

Stichting Uit in Alkmaar
Gasthuisstraat 2
1811 KC Alkmaar

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over MOVE THE CITY? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

© 2022 MOVE THE CITY