Foto: Roel Backaert

Workshop

Zeepbellenshow

16 sept
“Bellen van glas en bubbels van zeep. Jouw idee van vrijheid als onderdeel van een kunstwerk dat straks te zien is in Stedelijk Museum Alkmaar. Wat is jouw idee van vrijheid? Schrijf het op een briefje en kunstenaar Marinke van Zandwijk stopt het in een glazen bel. Laat je daarna betoveren door de zeepbellenshow van Bubblusion.”

Gratis

Rolstoeltoegankelijk

Language friendly

Informatie

Bellen van glas en bubbels van zeep. Jouw idee van vrijheid als onderdeel van een kunstwerk dat straks te zien is in Stedelijk Museum Alkmaar. Wat is jouw idee van vrijheid? Schrijf het op een briefje en kunstenaar Marinke van Zandwijk stopt het in een glazen bel. Deze bel wordt toegevoegd aan haar nieuwste werk, dat onderdeel is van de hedendaagse kunsttentoonstelling Nieuwe Vrijheidsbeelden vanaf 30 september in Stedelijk Museum Alkmaar. Laat je daarna betoveren door de zeepbellenshow van Bubblusion.

Een programma van:

Stedelijk Museum Alkmaar

Datum & Tijden

16 SEPTEMBER 2023 | 12:00 – 16:00
DOORLOPEND
LOCATIE:
ontmoetingsplein >
voor brasserie De Mare, Europaboulevard 421a, Alkmaar

Ook op move the city

Voorstelling

De Gillende Keukenprins

16 sept
“De Gillende Keukenprins is als enige op deze wereld in het bezit van het Keukenorgeldrumgestel: koken, orgel spelen en drummen tegelijk…een eitje! In deze..

Door:

Karavaan

Concert

Edwin van Berkel

17 sept
“Op zondagmiddag wegdromen in het park met de livemuziek van singer songwriter Edwin van Berkel. Klinkt als een heerlijk plan toch?”..

Door:

Podium Victorie

Concert

Alfon Oekie

16 sept
“Alfon Oekie brengt een bijzondere sound door een creatieve hutspot van wereldmuziek, kleinkunst en alternatieve pop.”..

Door:

Podium Victorie

Move the city is een project van:

Mogelijk gemaakt door:

Links
Contact

Stichting Uit in Alkmaar
Gasthuisstraat 2
1811 KC Alkmaar

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over MOVE THE CITY? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

© 2022 MOVE THE CITY