Foto: Bart Homburg

Voorstelling

Wat nou oud

10 Juli 2022
“In Wat nou oud? Worden twee gepensioneerde acteurs nog één keer gevraagd een optreden te verzorgen in een succesvolle, snelle talkshow die dagelijks op de buis te zien is. De twee heren hopen eindelijk de waardering te krijgen die in het verleden nooit voor hen was weggelegd. Maar…kunnen zij het nog wel? Zijn ze niet hopeloos ouderwets in een tijd van alleen maar oneliners? Of ligt er misschien toch nog succes op de loer?”

5,00

Informatie

‘Doe nou maar rustig aan. Stapje voor stapje. Anders zitten we zo weer bij de steunzolenman. Of bij de hartbewaking.’ Harrie en Wilfried zijn al drie decennia samen, als stel en als artiestenduo. Ze worden oud en stram, zitten elkaar in de weg, delen vooral nog herinneringen. Maar het huis komen ze nauwelijks meer uit..

 

Wat nou oud?
In Wat nou oud? Worden twee gepensioneerde acteurs nog één keer gevraagd een optreden te verzorgen in een succesvolle, snelle talkshow die dagelijks op de buis te zien is. De twee heren hopen eindelijk de waardering te krijgen die in het verleden nooit voor hen was weggelegd. Maar…kunnen zij het nog wel? Zijn ze niet hopeloos ouderwets in een tijd van alleen maar oneliners? Of ligt er misschien toch nog succes op de loer?

 

Oud wordt vaak geassocieerd met versleten, saai, lelijk, uitgerangeerd, zwakker worden en ziekte en staat vaak gelijk aan hulp en zorg. Theatermakers Bruun Kuijt (1957, bekend van o.a. Echte Mannen en zijn 112 regies) en Jan Elbertse (1955, o.a. bekend van Onder de groene hemel en verschillende musicals als Doe Maar en Sonneveld) voelen zich op de grens van ‘oud’ en daarmee genoodzaakt om een voorstelling te maken over wat dat betekent in relatie tot carrière en maatschappij.

Een programma van:

Karavaan

Datum & Tijden

10 JULI 2022 | 14.00 EN 16.00
DUUR: 75 minuten
(incl. wandeling naar locatie)
LOCATIE:
startpunt / meetingpoint >
voor brasserie De Mare, Europaboulevard 421a, Alkmaar

Ook op move the city

Concert

Pleinconcerten

8, 9 & 10 Juli 2022
“Middenin in winkelcentrum De Mare strijken tijdens MOVE THE CITY steengoede singer songwriters neer die jou verrassen met de meest heerlijke muziek.”..

Door:

Podium Victorie

, TAQA Theater de Vest

Cinema Caravan

9 Juli 2022
“Stap in onze caravan en waan je in een heuse mini-bioscoop!”..

Door:

Filmhuis Alkmaar

Workshop

Trommel met rommel

9 Juli 2022
“Een workshop om niet bij stil te zitten. Onder begeleiding van een professioneel drummer gaan we los op afval.”..

Door:

Artiance

Move the city is een project van:

Mogelijk gemaakt door:

Links
Contact

Stichting Uit in Alkmaar
Gasthuisstraat 2
1811 KC Alkmaar

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over MOVE THE CITY? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

© 2022 MOVE THE CITY