Voorstelling

Tonky & Jack

16 sept
“Geniet van deze gezellige, muzikale familievoorstelling! Tonky & Jack is een vrolijk strandjutters duo dat woont in een vuurtoren in Strandwijk aan Zee. Jack is een echte surfdude die vaak met zijn plank in de golven ligt en Tonky is zijn trouwe gekke hond. Samen met Mo de Zeehond en het legendarische Garnalentrio beleven ze de grappigste avonturen en zingen ze lekkere liedjes over de zon, de golven en de zee. Surf’s up!”

gratis

Informatie

Geniet van deze gezellige, muzikale familievoorstelling! Tonky & Jack is een vrolijk strandjutters duo dat woont in een vuurtoren in Strandwijk aan Zee. Jack is een echte surfdude die vaak met zijn plank in de golven ligt en Tonky is zijn trouwe gekke hond. Samen met Mo de Zeehond en het legendarische Garnalentrio beleven ze de grappigste avonturen en zingen ze lekkere liedjes over de zon, de golven en de zee. Surf’s up!

 

Een gezellige, muzikale familievoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar. Na afloop is er uitgebreid mogelijkheid om met Tonky & Jack op de foto te gaan.

 

Beleef alvast voorpret met de liedjes: https://spoti.fi/3m6zLMs

Een programma van:

Podium Victorie

Datum & Tijden

16 SEPT 2023 | 12.00
LEEFTIJD: vanaf 2 jaar
DUUR: 45 minuten
LOCATIE:
voor brasserie De Mare, Europaboulevard 421a, Alkmaar

Ook op move the city

Voorstelling

De Gillende Keukenprins

16 sept
“De Gillende Keukenprins is als enige op deze wereld in het bezit van het Keukenorgeldrumgestel: koken, orgel spelen en drummen tegelijk…een eitje! In deze..

Door:

Karavaan

Concert

Edwin van Berkel

17 sept
“Op zondagmiddag wegdromen in het park met de livemuziek van singer songwriter Edwin van Berkel. Klinkt als een heerlijk plan toch?”..

Door:

Podium Victorie

Concert

Alfon Oekie

16 sept
“Alfon Oekie brengt een bijzondere sound door een creatieve hutspot van wereldmuziek, kleinkunst en alternatieve pop.”..

Door:

Podium Victorie

Move the city is een project van:

Mogelijk gemaakt door:

Links
Contact

Stichting Uit in Alkmaar
Gasthuisstraat 2
1811 KC Alkmaar

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over MOVE THE CITY? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

© 2022 MOVE THE CITY