Concert

Pleinconcerten

8, 9 & 10 Juli 2022
“Middenin in winkelcentrum De Mare strijken tijdens MOVE THE CITY steengoede singer songwriters neer die jou verrassen met de meest heerlijke muziek.”

Gratis

Rolstoeltoegankelijk

Language friendly

Informatie

Middenin in winkelcentrum De Mare strijken tijdens MOVE THE CITY steengoede singer songwriters neer die jou verrassen met de meest heerlijke muziek.

 

Programma vrijdag 8 juli

 • 19:30 > Daan Stam
  Zanger en multi- instrumentalist Daan Stam kijkt terug en vooruit in zijn leven terwijl hij aan zijn eerste eigen album werkt. In zijn studio in de Waterkant ontstond de muziek als vanzelf. Een eigen ruimte om muziek te maken. Een plek om muzikaal te experimenteren. Er hangen gitaren, er staat een drumstel, een piano, en een microfoon. Voor inspiratie ging hij een boekenwinkel in en kwam met een leeg, onbeschreven boekje naar buiten. Dit album is geïnspireerd door zijn eigen leven. Superleuk en ook mega spannend, want het wordt zó persoonlijk.
 • 20:30 > Erik Ankoné
  Blues, folk en verhalen. Het is stampen en rollen met deze man. Erik neemt je mee in de  avonturen die hij tijdens zijn omzwervingen door de States heeft beleefd. Van de koude glooiende heuvels van Tennessee naar het hart van de hete, moerassige Mississippi Delta. Kom hem zien waar hij thuis hoort: op het podium.


Programma zaterdag 9 juli

 • 14.00 > Guy Rooks
  “When you mix folk and pop with a touch of Soul, this Guy happens.” “Toch blijft het lastig om zijn muziek te definiëren. Eerlijk gezegd hoeft dit voor Guy ook niet zo nodig. Hij deelt zijn gedachtes en gevoelens over een nog lastiger te definiëren ding, het leven.
 • 15.30 > Jasper Schalks
  Jaspers muziek is het beste te omschrijven als americana in zijn puurste vorm, vergelijkbaar met de nummers op Neil Youngs’ Harvest of Ryan Adams’ Heartbreaker. Schalks heeft met zijn liedjes nooit de pretentie gehad vernieuwend of origineel te zijn, wel om krachtige en mooie nummers te schrijven. Soms verhalende en meeslepende songs, soms over zijn (voormalige) pech in de liefde: een eeuwige inspiratiebron voor een typische singer-songwriter als Jasper.


Programma zondag 10 juli

 • 13.00 > Sterre Weldring
  Sterre Weldring is een 24-jarige singer-songwriter uit Amsterdam. Haar muziek laat zich omschrijven als ‘melancholische indie-pop’, een genre waarbinnen ze nummers schrijft over alle soorten liefde en relaties, met als voornaamste doel anderen troost te bieden. Eerder stond ze al in de finale van de Grote Prijs van Nederland en tourde ze door het land met de Popronde. Haar debuut EP ‘Lost Lights’ verscheen afgelopen november.
 • 15.00 > Néomí
  Néomí is een Surinaams/Nederlandse folkpop singer-songwriter. Neomí Speelman schrijft authentieke en oprechte verhalen, ondersteund door dromerige soundscapes waarop haar betoverende stem te horen is. néomí’s debut-EP ‘before’ is geïnspireerd door de hedendaagse songwriting van Ben Howard, Bon Iver, The Staves en de originaliteit van Phoebe Bridgers & Sharon van Etten.

Een programma van:

Podium Victorie

TAQA Theater de Vest

Datum & Tijden

8 JULI 2022 | 19:30 EN 20:30
9 JULI 2022 | 14:00 EN 15:30
10 JULI 2022 | 13:00 EN 15:00
DUUR: 30 minuten
LOCATIE:
voor brasserie De Mare, Europaboulevard 421a, Alkmaar

Ook op move the city

Cinema Caravan

9 Juli 2022
“Stap in onze caravan en waan je in een heuse mini-bioscoop!”..

Door:

Filmhuis Alkmaar

Voorstelling

Wat nou oud

10 Juli 2022
“In Wat nou oud? Worden twee gepensioneerde acteurs nog één keer gevraagd een optreden te verzorgen in een succesvolle, snelle talkshow die dagelijks op..

Door:

Karavaan

Workshop

Trommel met rommel

9 Juli 2022
“Een workshop om niet bij stil te zitten. Onder begeleiding van een professioneel drummer gaan we los op afval.”..

Door:

Artiance

Move the city is een project van:

Mogelijk gemaakt door:

Links
Contact

Stichting Uit in Alkmaar
Gasthuisstraat 2
1811 KC Alkmaar

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over MOVE THE CITY? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

© 2022 MOVE THE CITY