Foto: keith Montgomery

Expositie

Alkmaar van toen

16 sept
“Hoe zag Winkelcentrum De Mare en Huiswaard 3 eruit in de jaren tachtig en negentig? Herken jij nog de plekken waar je buiten speelde, woonde of de boodschappen deed? Speciaal voor MOVE THE CITY selecteerde het Regionaal Archief opvallende, leuke en interessante foto’s voor dat ultieme nostalgische Oh ja!!-moment.”

gratis

Rolstoeltoegankelijk

Language friendly

Informatie

Hoe zag Winkelcentrum De Mare en Huiswaard 3 eruit in de jaren tachtig en negentig? Herken jij nog de plekken waar je buiten speelde, woonde of de boodschappen deed? Speciaal voor MOVE THE CITY selecteerde het Regionaal Archief opvallende, leuke en interessante foto’s voor dat ultieme nostalgische Oh ja!!-moment. Kom kijken naar deze heerlijke popup expositie middenin het winkelcentrum.

 

 

Dichter bij vroeger
En extra leuk: jouw herinneringen aan de wijk kunnen ook geschiedenis worden! Speciaal voor jou is er een ‘Dichter bij vroeger’. Dichter Isa van Klaveren zet jouw verhaal om in een gedicht, die wordt opgenomen in het Regionaal Archief. Zo maken we samen geschiedenis.

Een programma van:

Regionaal Archief Alkmaar

Datum & Tijden

16 SEPT 2023 | DOORLOPEND tussen 11.00 – 21:00
Locatie:
voor brasserie De Mare, Europaboulevard 421a, Alkmaar

Ook op move the city

Voorstelling

De Gillende Keukenprins

16 sept
“De Gillende Keukenprins is als enige op deze wereld in het bezit van het Keukenorgeldrumgestel: koken, orgel spelen en drummen tegelijk…een eitje! In deze..

Door:

Karavaan

Concert

Edwin van Berkel

17 sept
“Op zondagmiddag wegdromen in het park met de livemuziek van singer songwriter Edwin van Berkel. Klinkt als een heerlijk plan toch?”..

Door:

Podium Victorie

Concert

Alfon Oekie

16 sept
“Alfon Oekie brengt een bijzondere sound door een creatieve hutspot van wereldmuziek, kleinkunst en alternatieve pop.”..

Door:

Podium Victorie

Move the city is een project van:

Mogelijk gemaakt door:

Links
Contact

Stichting Uit in Alkmaar
Gasthuisstraat 2
1811 KC Alkmaar

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over MOVE THE CITY? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

© 2022 MOVE THE CITY